TELEFON: 021.310.65.62 sau 021.310.65.63

Un design proaspat, acelasi produs “mai tare ca piatra”.

Incepand cu luna octombrie 2014, Sprint Pharma a demarat un campanie de reimprospatare a brand-ului, iar primul produs din portofoliu care se va bucura de un nou look este chiar produsul de top, Kellagon. Avantajele noului ambalaj sunt multiple, pe langa o mai mare usurinta in utilizare si pastrare, prin forma noua, produsele Sprint Pharma sunt mai “prietene cu natura”, scazand cu 27% cantitatea de carton folosita pentru ambalare.

 

Cu noul design al cutiei, Kellagon ramane “Mai tare ca piatra”. Am pastrat aceeasi formula 100% naturala, care s-a dovedit eficienta pentru zecile de mii de pacienti care, cu ajutorul acestui produs, au scapat de grija pietrelor la rinichi.

 

Vlad Ilie, Manager de Vanzari in cadrul Sprint Pharma, declara: “Prin programul O picatura de sanatate din natura, demarat anul trecut, Sprint Pharma aduce natura intr-o relatie mai apropiata de consumatorul de produse de sanatate, fiindca natura ne ofera de multe ori remedii foarte eficiente in lupta sau in preventia unor afectiuni. Dar, in acelasi timp trebuie sa ne demonstram si noi, oamenii, mai aproape de natura.  Si de aceea am hotarat schimbarea formei ambalajelor produselor din portofoliul Sprint, consumand mai putin carton, iar mai putin carton consumat inseamna mai multi copaci care sa ne ajute sa respiram, si – la fel de important – mai putine deseuri rezultate. Nu intamplator am inceput cu produsul nostru de top, Kellagon. Iar, treptat, pe masura ce vom introduce noi loturi in piata, si celelalte produse vor imbraca haine noi. Chiar de luna viitoare, alti doi membri ai familiei, Cartilage Repair si Circulate, vor fi reintroduse pe piata pe noul design”.

 

Kellagon este soluţia de top oferită de Sprint Pharma pacienţilor ce suferă de pietre la rinichi.Produsul este un adjuvant eficient în tratamentul litiazei şi al colicii renale, datorită substanţelor active ale celor două ingrediente, ammi visnaga si cymbopogon proximus. Proximadiolul şi kelina au rol de spasmolitice prin acţiunea directă pe musculatura netedă de la nivel ureteral, ameliorând astfel şi durerea care însoţeşte spasmul. Prin kelloglicozide şi terpene, Kellagon are un efect diuretic datorat creşterii ratei filtratului glomerular. Terpenele metabolizate în glucuronide au şi efect litic asupra calculilor pe baza de calciu.

 

Mai multe informatii despre Kellagon puteti gasi aici.

 

Sprint Pharma are în portofoliu un număr de 18 suplimente alimentare, fabricate atât in România cât și în SUA, fiind prezent pe piata incepand cu anul 2006. Produsele Sprint Pharma se găsesc în peste 2000 de farmacii și magazine naturiste din toată țara.

 

De asemenea, Sprint Pharma este amfitrionul unei comunitati de persoane interesate de sanatate, informatii din domeniul medical, nutritie, wellness. Va puteti alatura si Dumneavoastra acestei comunitati cu un Like aici.

 

 

Echipa Sprint Pharma