TELEFON: 021.310.65.62 sau 021.310.65.63

Regulament Concurs "Castiga Sanatate pentru Puiutul Tau!”

      

 

Regulamentul oficial al concursului “Castiga Sanatate pentru Puiutul Tau!” – Organizat de Sprint Pharma pe pagina sa de Facebook, la adresa XXXXX

Participantii la campania promotionala sunt obligati sa respecte toti termenii si conditiile Regulamentului Oficial al Concursului, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare «Regulamentul Oficial »), in urma caruia va fi desemnat castigatorul premiului la alegere, conform prezentului regulament.

Perioada de desfasurare a concursului este 30.01.2015 - 05.02.2015, urmand ca desemnarea castigatorului, prin intermediul aplicatiei WOOBOX sa aiba loc vineri, 06.02.2015.

 

Pentru inscrierea in concurs, participantii trebuie sa indeplineasca cumulativ urmatoarele:

 

1.      Sa fie fan al paginii facebook.com/SprintPharma.

2.      Sa dea “Like” si „Share” pe Facebook postarii concursului (http://on.fb.me/1tzbgoT) pe pagina personala (distribuirea trebuie obligatoriu sa aiba ca atribut „vizibil tuturor” sau „public”)

3.      Sa raspunda la postarea concursului (http://on.fb.me/1tzbgoT ) printr-un singur comentariu, mentionand care din cele trei premii si le-ar dori, si de ce. Comentariul va fi de genul  << Vreau “Baby Care Delicious Drink” / “Baby Care Apetit” / “Baby Care Immunity” >>, insotit de o scurta explicatie cu motivul alegerii respectivului premiu.

In conditiile in care la extragerea castigatorului se constata ca acesta nu indeplineste cumulativ cele trei criterii de eligibilitate, se va repeta extragerea.

 

Castigatorul premiului va fi anuntat pe pagina de Facebook a Sprint Pharma si are cinci zile la dispozitie din momentul anuntarii, pentru a ne contacta. Castigatorul va trimite catre adresa <a>Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.</a> un mesaj in care va preciza un numar de telefon de contact, pentru a discuta cum intra in posesia premiului.

In momentul desemnarii castigatorului va fi luat in consideratie un singur comentariu pentru fiecare utilizator.

Concursul este destinat numai persoanelor care au implinit 18 ani la data extragerii castigatorului si au domiciliul stabil in Romania. Pentru a intra in posesia premiului, castigatorul va solicita expeditia acestuia exclusiv pe teritoriul Romaniei.

PREMIUL concursului consta, la alegere in 10 cutii de Baby Care Delicious Drink SAU 7 cutii de Baby Care Apetit SAU 7 cutii de Baby Care Immunity, insemnand cura pe 3 luni din oricare dintre cele trei produse. Valoarea premiului este de aproximativ 100 RON - calculata la pretul de piata al produsului. Fiecare participant isi va manifesta inca din comentariu optiunea pentru UNUL SINGUR dintre cele trei premii.

Castigatorul nu poate solicita echivalarea in bani a premiului. Expeditia premiului se va face prin curier rapid, in termen de 10 zile de la finalizarea concursului, pe cheltuiala Sprint Pharma, la adresa indicata de castigator, oriunde pe teritoriul Romaniei.

Tragerea la sorti se va efectua prin intermediul aplicatiei WOOBOX in data de 06.02.2015, castigatorul fiind anuntat pe pagina facebook.com/SprintPharma.

 

 

DESPRE PRODUSELE BABY CARE®

 

BABY CARE® Delicious Drink

 

BABY CARE®Delicious Drink este o combinaţie 100% naturală, unică şi deosebit de eficientăa mai multor ingrediente cunoscute în ceea ce priveşte remedierea rapidă a tulburărilor gastro-intestinale ale sugarilor şi copiilor mici.

Preparatul estesoluţia ideală pentru liniştirea puiuţului tău!

Anasonul, Muşeţelul, Lemnul-Dulce, Sunătoarea, Menta au proprietăţi calmante, antispastice, carminative şi anticolicative. Cantitatea redusă de mentă scade riscul apariţiei constipaţiei. Delicious Drink este atât hidrosolubil (se poate dizolva în apă), cât şi liposolubil (se poate dizolva în grăsimi sau uleiuri), ceea ce-i permite dizolvarea şi în lapte.

Valeriana are rol de liniştire, ştiut fiind faptul că durerile colicative sunt asociate şi cu o stare de agitaţie a bebeluşului.

Nu în ultimul rând, Delicious Drink are un gust deosebit și va fi apreciat de către puiuțul tău, chiar daca nu conține zahăr.

 

COMPOZITIEpărţi aeriene de Sunătoare(Hypericum perforatum) – 15mg, flori de Muşeţel (Matricaria chamomilla) – 5mg, rădăcinide Lemn-dulce (Glycyrrhiza glabra) – 75mg, fructe de Anason (Pimpinella anisum)– 115mg, frunze de Mentă (Mentha piperita) – 2,5mg, extract din rădăcini deValeriană (Valeriana officinalis) – 5mg, vitamina C – 15mg.

 

 

BABY CARE® Apetit

 

Combinaţia unică şi eficientă a două ingrediente cu rol de stimulare a apetitului, drojdia de bere şi malţul, BABY CARE® Apetit ajută la îmbunătăţirea poftei de mâncare şi susţine procesul de digestie (digestia enzimatică şi fermetaţia). Siliciul şi magneziul stimulează fixarea calciului în oase.

De asemenea, are rol în îmbunătăţirea funcţiei Sistemului Nervos Central prin stabilizarea arhitecturii fosfolipidelor membranare, stimularea metabolismului neuronal şi prin accelerarea transmiterii impulsului nervos; îmbunătăţeşte capacitatea de memorare şi concentrare; stimulează arderea grăsimilor din organism, curaţă pereţii vaselor sanguine şi întăreşte muşchiul inimii.

 

COMPOZITIE: extract din drojdie de bere(Saccharomyces cerevisiae), cu 20% beta-glucan – 20mg, lecitină din soia – 4mg,malt (din Orz/Hordeum vulgare) – 1,1mg,

 

 

BABY CARE® Immunity

 

BABY CARE®Immunity este scutul imbatabil împotriva răcelii şi gripei, special creat pentru copii. Echinaceea are un efect dovedit de creştere a capacităţii de aparare a organismului şi în acelaşi timp ameliorează simptomele neplacute ale infecţiilor acute sau cronice de tract respirator. De asemenea, contribuie la eradicarea infecţiilor de tract respirator, acute sau cronice, care sunt destul de frecvente în rândul copiilor, iar, de multe ori, recidivează pe fondul unei imunodepresii.

De aceea administrarea de BABY CARE® Immunity este indicată atât în tratamentul, cât şi în prevenţia răcelii şi gripei.

 

COMPOZITIE: extract din echinaceea – 2mg/100ml

 

 

ALTE INFORMATII LEGATE DE CONCURS:

IN CONFORMITATE CU PREVEDERILE O.G. NR. 99/2000,PRIVIND COMERCIALIZAREA PRODUSELOR SI SERVICIILOR DE PIATA, REPUBLICATA, CU MODIFICARILE SI COMPLETARILE ULTERIOARE, POTENTIALILOR PARTICIPANTI NU LE ESTE IMPUSA IN CONTRAPARTIDA NICIO CHELTUIALA DIRECTA SAU INDIRECTA, SUPLIMENTARA ,IAR PARTICIPAREA LA CONCURS ESTE GRATUITA PENTRU TOTI CEI CARE ACCESEAZA SERVICIUL IN PERIOADA DE DERULARE A ACESTEIA SI INTRUNESC CONDITIILE DEINSCRIERE IN CONCURS.

Tuturor participantilor la Concurs le sunt garantate drepturile in conformitate cu Legea 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, lege care ofera persoanelor vizate dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor si dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale.

Participantii au dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale si de a solicita stergerea datelor. De asemenea, este recunoscut dreptul participantilor de a se adresa justitiei. Mentionam ca acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu Facebook.

De asemenea, este interzisa participarea la concursa angajatilor Sprint Pharma precum si a rudelor de gradul I ale acestora. Incazul in care castigatorul nu va putea fi contactat (pe adresa de emailfurnizata la inscriere) sau nu va raspunde in timp util (3 zile de la notificare), se va desemna un alt castigator.

Regulamentul general al concursurilor organizate deSprint Pharma se poate gasi aici: http://sprintpharma.ro/index.php/component/content/article/57.html