TELEFON: 021.310.65.62 sau 021.310.65.63

 

Castiga un voucher in valoare de 100 RON valabil pentru achizitia de produse Sprint Pharma din magazinul online 10beneficii.ro - http://goo.gl/qazdXR. Concursul se desfasoara in perioada 21-27.04.2015.

 

Regulamentul oficial al concursului “Un concurs... cu 10 beneficii” – Organizat de Sprint Pharmape pagina sa de Facebook, in colaborare cu 10beneficii.ro .  

Adresa la care se desfasoara concursul este on.fb.me/1K00Dzh. Concursul este destinat oricarei persoane majore cu domiciliul in Romania (premiul se va livra exclusiv pe teritoriul tarii).

Participantii la campania promotionala sunt obligati sa respecte toti termenii si conditiile Regulamentului Oficial al Concursului, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare «Regulamentul Oficial »), in urma caruia va fi desemnat castigatorul premiului la alegere, conform prezentului regulament.

Perioada de desfasurare a concursului este 21.04.2015 - 27.04.2015, urmand ca desemnarea castigatorului, prin intermediul aplicatiei WOOBOX sa aiba loc marti, 28.04.2015.

 

Pentru inscrierea in concurs, participantii trebuie sa indeplineasca cumulativ urmatoarele:\

1.Sa fie fan al paginiilor facebook.com/SprintPharma  si   facebook.com/10beneficii

2. Sa dea “Like” si „Share” pe Facebook postarii concursului on.fb.me/1K00Dzh pe pagina personala (distribuirea trebuie obligatoriu sa aiba ca atribut „vizibil tuturor” sau „public”)

3. Sa raspunda pe postarea concursului on.fb.me/1K00Dzh printr-un singur comentariu, la intrebarea "Cine sunt cei doi organizatori ai concursului "Un Voucher cu... 10 beneficii"?"

In conditiile in care la extragerea castigatorului se constata ca acesta nu indeplineste cumulativ cele trei criterii de eligibilitate, sau castigatorul nu va raspunde in termen de 5 zile de la data terminarii concursului, se va repeta extragerea.

 

Castigatorul premiului va fi anuntat pe pagina de Facebook a Sprint Pharma si are cinci zile la dispozitie din momentul anuntarii, pentru a ne contacta. Castigatorul va trimite catre adresa  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. un mesaj in care va preciza un numar de telefon de contact, pentru a discuta cum intra in posesia premiului. In momentul desemnarii castigatorului va fi luat in consideratie un singur comentariu pentru fiecare utilizator.

PREMIUL concursului consta intr-un voucher in valoare de 100 RON valabil NUMAI pentru achizitia de produse Sprint Pharma de pe http://goo.gl/qazdXR

 

NU ESTE obligatorie  achizitia altor produse, sau efectuarea vreunei plati pentru validarea castigarii premiului sau pentru intrarea in posesie. Castigatorul nu poate solicita echivalarea in bani a premiului. In conditiile in care valoarea produselor selectate nu depaseste cu mai mult de 10% valoarea voucherului, Castigatorului nu i se va solicita achitarea vreunei diferente. Daca produsele alese depasesc valoarea de 110 RON, Castigatorul poate opta pentru achitarea diferentei de la 100 RON pana la valoarea produselor, sau poate solicita alte produse a caror valoare sa nu depaseasca 110 RON.

Premiul va fi livrat prin curier rapid, pe cheltuiala organizatorilor, oriunde pe teritoriul tarii, in termen de 5 zile de la finalizarea procedurilor de revendicare.  

Tragerea la sorti se va efectua prin intermediul aplicatiei WOOBOX in data de 04.04.2015, castigatorul fiind anuntat pe pagina facebook.com/SprintPharma.

 

Regulamentul general al concursurilor organizate de Sprint Pharma se poate gasi aici:

http://sprintpharma.ro/index.php/component/content/article/57.html