TELEFON: 021.310.65.62 sau 021.310.65.63

 

Sprint Pharma ti-a pregatit o noua surpriza! Un pachet pentru sanatatea oaselor si articulatiilor!

In perioada 01.03-30.04.2015 poti gasi in locatiile selectionate un pachet format din produsele Cartilage Repair si Vita Bones la pretul normal al produsului Cartilage Repair. Adica primesti Vita Bones GRATIS!

Pachetele de Cartilage Repair cu Vita Bones gratis pot fi achizitionate si direct de la producator. Pentru detalii apelati la numarul 0727.333.014.

 

Cartilage Repair este un complex natural de plante, vitamine si minerale ce ajuta la intarirea si cresterea mobilitatii articulatiilor, reducand in acelasi timp durerea asociata. Cu o formula atent echilibrata si bogata in substante active cu rol in formarea si refacerea cartilajului, acest preparat este unic pe piata din Romania. Are un puternic rol antiinflamator (de regula, durerea este generata de prezenta unei inflamatii) si antitumoral, confera elasticitate si creste rezistenta cartilajului, stimuleaza sinteza acidului hialuronic, a colagenului si a proteoglicanilor. Nu in ultimul rand, produsul ajuta la cresterea vascozitatii lichidului sinovial (denumit si lichid articular), zona-tampon ce contine proteine si acid hialuronic care lubrifiaza si amortizeaza, imbunatatind mobilitatea articulara.

Cu o formulă complexă şi 100% naturală, alcătuită din vitamine şi minerale esenţiale cu acţiune la nivelul sistemului osos, Vita Bones contribuie la refacerea şi menţinerea densitătii normale osoase şi a danturii, stimulează procesul de formare şi dezvoltare armonioasă a osului, stimulând proliferarea osteoblastelor. Vita Bones susţine funcţionarea normală a sistemelor osteo-muscular şi articular. Combinaţia calciu, magneziu, zinc precum şi vitaminele B6, C si K cresc absorbţia, metabolizarea şi fixarea calciului în oase şi dinţi, intarindu-le.

Astfel, combinatia Cartilage Repair si Vita Bones reprezinta un tot unitar care iti va fortifia oasele, si in acelasi timp va creste mobilitarea si va intari articulatiile.

 

Mai multe despre cele doua produse poti afla pe www.sprintpharma.ro 

 

Pachetul Cartilage Repair + Vita Bones GRATIS il puteti gasi in magazinele online partenere (la pret de producator) precum si in farmacii si magazine naturiste.