TELEFON: 021.310.65.62 sau 021.310.65.63

Beneficiile Scortisoarei si Ghimbirului

Ghimbirul si scortisoara sunt privite si utilizate ca si condimente si plante ce fac felurile de mancare mai aromate. Dar ele sunt de asemenea  bogate in proprietati medicinale. 

Printre multele beneficii ale scortisoarei si ghimbirului sunt incluse ajutorul dat digestiei, proprietatile antivirale, alinarea durerilor de dinti, prevenirea diabetului, racelii, gripei si alinarea durerilor in general, printre multe altele.

Scortisoara - beneficiile pentru sanatate

Scortisoara este bine privita datorita proprietatilor ei antioxidante. Mai contine calciu, mangan, fier si fibre. Este cunoscuta a ajuta la prevenirea diabetului, imbunatatirea sanatatii inimii si functionarii creierului, la lupta impotriva cancerului de colon si printre altele, alinarea artritei.

Lupta impotriva diabetului

Scortisoara poate ajuta persoanele afectate de diabet, intrucat lucreaza la imbunatatirea actiunii naturale a insulinei care intervine in corp. Ajuta persoanele sa metabolizeze intr-o maniera mai eficienta zaharul, astfel incat corpul sa fie indemnat sa produca mai putina insulina. De aceea este asa de eficienta in regularizarea nivelului de zahar din sange.

Scortisoara previne bolile de inima

Scortisoara are proprietati anti-inflamatorii care o fac eficienta in protejarea inimii impotriva vatamarilor si infectiei, in special din artere, cand acestea ajung infundate de alimentele grase. Scortisoara mai este bine privita datorita capacitatii ei de a lupta impotriva colesterolului rau, prin aceasta prevenind bolile de inima.

Stimuleaza functionarea creierului

Potrivit studiilor, scortisoara mai are un puternic efect asupra functionarii creierului. Poate ajuta la imbunatatirea vigilentei. Are si proprietati calmante, putand linisti scortisoaranervii.

Alina artrita

Persoanele care sufera de dureri artritice pot conta pe scortisoara pentru alinare. Potrivit unui studiu al Universitatii din Copenhaga, pacientii cu artrita care iau praf de scortisoara au mai multe sanse sa scape de dureri.

Ne scapa de raceli si gripa

Scortisoara mai poseda si proprietati eficiente in ameliorarea racelii si gripei, in special cand este combinata cu ghimbirul. Amestecul poate ajuta la stimularea circulatiei. O astfel de abilitate este de ajutor si pentru durerile artritice si musculare.

Ghimbirul - beneficiile pentru sanatate

Pe langa scortisoara, ghimbirul are si el o multime de calitati medicinale care pot ameliora anumite afectiuni. Ghimbirul este cunoscut pentru proprietatile lui antivirale si poate ajuta la digestie si la multe altele.

Alina greata

Printre multele probleme prin care trec femeile insarcinate este greata. Ghimbirul este cunoscut ca ajutand la ameliorarea acestei stari de disconfort

Alina osteoartrita

Precum scortisoara, ghimbirul aduce si el alinare celor loviti de artrita, in special de osteoartrita. Cu scortisoara si ghimbir combinate, durerea scade semnificativ.

Proprietati antivirale

Datorita proprietatilor lui antivirale, ghimbirul mai este eficient ca ajutor pentru sistemul imunitar. Cu aceasta capacitate, ghimbirul poate ajuta corpul sa reziste multiplelor amenintari ale diferitelor boli.

Ajutor la digestie

Potrivit studiilor, ghimbirul mai are si un efect pozitiv asupra digestiei. O doza sanatoasa de ghimbir poate ajuta la prevenirea afectiunilor digestive care intervin in mod obisnuit.

Combinatia puternica de scortisoara si ghimbir poate fi utilizata pentru a trata, ameliora si preveni anumite afectiuni de sanatate. Este deci puternic recomandata celor care vor sa foloseasca aceste minunate remedii naturale pentru a lupta impotriva afectiunilor.

Datorita beneficiilor sinergice avute de scortisoara si ghimbir, mai ales cu directionare pe circulatia sangvina, Sprint Pharma a inclus aceste doua minuni ale naturii, impreuna cu Gingko Biloba, in compozitia produsului 100% natural Circulate.

Aflati mai multe despre acest produs aici: 

http://sprintpharma.ro/index.php/probleme-cu-circulatia.html

apud http://viataverdeviu.ro/.