TELEFON: 021.310.65.62 sau 021.310.65.63

NeuroMaxx intr-un nou ambalaj

Acelasi ajutor indispensabil pentru obtinerea celor mai bune performante intelectuale, acum in "haine" noi

 

Ca parte a strategiei de rebranding demarata de Sprint Pharma in urma cu aproape jumatate de an, a venit vremea si pentru Neuro Maxx sa isi schimbe ambalajul.

Astfel, incepand de astazi, 20 iunie, puteti gasi produsul dumneavoastra preferat, in farmacii si magazine naturiste, intr-o noua forma de prezentare, cu un "look" proaspat.

Neuro Maxx este soluţia oferită de Sprint Pharma persoanelor ce doresc sporirea performanţelor intelectuale, a atenţiei, precum şi celor ce suferă de uşoare stări depresive sau de stress.

Produsul reprezinta o combinaţie 100% naturală, unică şi eficientă a peste 20 de substanţe active cu rol important la nivel cerebral.

Neuro Maxx protejează celulele nervoase şi asigură buna lor funcţionare. Ingredientele active asigură îmbunătăţirea circulaţiei vasculare cerebrale, contribuind atât la sporirea atenţiei şi a concentrării, cât şi la obţinerea performanţelor intelectuale ridicate. De asemenea, acţionand pe doua direcţii – neurotonic (Guarana, Ginko Biloba, etc.) dar şi o componentă relaxantă (Valeriana, Passiflora, Sunătoare, Rozmarin), regleaza ciclul somn-veghe, ajută la înlăturarea depresiilor, scade gradul de anxietate, creşte tonusul, favorizează adaptarea şi creşte rezistenţa la stres.

mai multe despre NeuroMaxx pe http://sprintpharma.ro/index.php/memoria-iti-joaca-feste.html