TELEFON: 021.310.65.62 sau 021.310.65.63

 

La sfârşitul lunii iunie, Sprint Pharma şi HOSPICE Casa Speranţei au oferit copiilor aflaţi pe secţiile Spitalului Clinic de Urgenţă Marie Sklodovska Curie 500 de flacoane de Baby Care Immunity. Cu ajutorul Sprint Pharma, aproape 500 de copii internaţi pe secţiile fostului Spital Budimex vor primi acest tratament cu scopul întăririi sistemului imunitar. 

Citeşte mai mult...

             

Cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă, Sprint Pharma a oferit în dar membrilor Asociaţiei Herbasan, suplimente nutritive în valoare de peste 2.000 RON.

Produsele au fost înmânate în cadru festiv, luni, 12.01.2015, la un restaurant din Capitală, ocazie foarte bună şi pentru socializare între Membrii Asociaţiei.

Citeşte mai mult...

Anul acesta, cu ocazia Sărbătorilor de Paşte, Sprint Pharma și Asociaţia Punte Între Generaţii au oferit gratuit, pentru pacienţii Căminului de Bătrâni din localitatea Dridu, jud. Ialomiţa, produse în valoare de peste 20.000 RON.
 
Persoanele care beneficiază de aceste produse sunt bătrâni institutionalizaţi în Căminul „Punte Între Generaţii”,  majoritatea persoane de vârsta III-a care necesită îngrijire şi tratament permanent.
Citeşte mai mult...

Anul acesta, cu ocazia Sărbătorilor de Paște, Sprint Pharma și Fundația Crucea Alb-Galbenă România oferă gratuit, pentru zeci de pacienți, produse în valoare de peste 30.000 RON

Persoanele care beneficiază de aceste produse sunt pacienți aflați în evidențele Fundației Crucea Alb-Galbenă România, în majoritatea lor cazuri sociale, care necesită îngrijiri medicale la domiciliu,  mulți dintre ei neavând niciun sprijin din partea altcuiva decât a Asistenților Medicali ai Fundației.

Donația constă în suplimente nutritive din portofoliul Sprint Pharma, distribuite cu ajutorul personalului  Fundației Crucea Alb-Galbenă România. Produsele sunt fabricate în SUA și acoperă un spectru destul de larg de probleme de sănătate, plecând de la probleme digestive, hepatice, de circulație sangvină, ale sistemului osos, dar și deficiențe de imunitate sau lipsa vitalității. Medicii Fundației le vor administra în funcție de diagnosticul și istoricul fiecărui pacient în parte, ca adjuvant alături de medicația alopată obișnuită. Fiecărui pacient i se va administra o cură completă de medicație, pe o perioadă de 1-2 luni, în funcție de caz.

Citeşte mai mult...