TELEFON: 021.310.65.62 sau 021.310.65.63

Iepurașul de Paște aduce... o picatură de sănătate din natură

Anul acesta, cu ocazia Sărbătorilor de Paște, Sprint Pharma și Fundația Crucea Alb-Galbenă România oferă gratuit, pentru zeci de pacienți, produse în valoare de peste 30.000 RON

Persoanele care beneficiază de aceste produse sunt pacienți aflați în evidențele Fundației Crucea Alb-Galbenă România, în majoritatea lor cazuri sociale, care necesită îngrijiri medicale la domiciliu,  mulți dintre ei neavând niciun sprijin din partea altcuiva decât a Asistenților Medicali ai Fundației.

Donația constă în suplimente nutritive din portofoliul Sprint Pharma, distribuite cu ajutorul personalului  Fundației Crucea Alb-Galbenă România. Produsele sunt fabricate în SUA și acoperă un spectru destul de larg de probleme de sănătate, plecând de la probleme digestive, hepatice, de circulație sangvină, ale sistemului osos, dar și deficiențe de imunitate sau lipsa vitalității. Medicii Fundației le vor administra în funcție de diagnosticul și istoricul fiecărui pacient în parte, ca adjuvant alături de medicația alopată obișnuită. Fiecărui pacient i se va administra o cură completă de medicație, pe o perioadă de 1-2 luni, în funcție de caz.

Domnul Dragoș Cosmin Spătaru, Director de Operațiuni în cadrul Sprint Pharma, afirmă: “Știu că nu le putem oferi acestor pacienți foarte mult. Dar poate că și alți colegi din piața Pharma vor lua exemplul nostru și vor ajuta.  Vorbim de cazuri medicale și sociale grave, care cu siguranță au nevoie de mult mai mult decât le putem oferi noi. <<O picatură de sănătate>> este motto-ul campaniei de CSR demarată în acest an de Sprint Pharma. Da, o picătură, dar sa nu uităm că, în definitiv, și oceanul este format din multe picături. Așa, picătură cu picătură, putem umple un ocean. Doresc, pe această cale, să mulțumesc Fundației Crucea Alb-Galbenă pentru suportul acordat la distribuirea și administrarea produselor”.

Doamna Marioara Ivan, Director General al Fundației Crucea Alb-Galbenă România: “Pentru un ONG, cea mai dificilă sarcină o reprezintă strângerea de fonduri. Sunt conștientă de problemele cu care se confruntă astăzi agenții economici, și stiu că există dificultăți în a oferi ajutor în bani. Însă apreciez inițiativa SPRINT PHARMA de a oferi pacienților aflați în evidențele noastre această donație în produse de care ei au atâta nevoie. Iată că, acolo unde există bunavointă, mereu găsești o cale de a ajuta. În numele meu și al tuturor beneficiarilor acestei donații, mulțumesc echipei Sprint Pharma”.

Sprint Pharma are în portofoliu un număr de 22 produse, fabricate atât in România cât și în SUA. Este singurul producător de pe piața de suplimente nutritive din România care are întreaga gamă produsă sub certificare FDA. Produsele Sprint Pharma se găsesc în peste 2000 de farmacii și magazine naturiste din toată țara.

Fundația Crucea Alb-Galbenă România oferă de peste 16 ani servicii de îngrijire medicală la domiciliu, în momentul de față având în evidențe zeci de persoane, la nivel național, majoritatea cazuri medicale și sociale grave.

 

FUNDAȚIA CRUCEA ALB-GALBENĂ ROMANIA    www.cag.ro

Mariana Lăcrămioara OANCEA

Responsabil Proiect

0747.875.829

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

SPRINT PHARMA     www.sprintpharma.ro                                                                                              

Vlad ILIE      

Key Account & CSR Manager                                                                                                 

0727.333.014                                                                                                          

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.