TELEFON: 021.310.65.62 sau 021.310.65.63

Iepurașul de Paște aduce... încă o picatură de sănătate din natură

Anul acesta, cu ocazia Sărbătorilor de Paşte, Sprint Pharma și Asociaţia Punte Între Generaţii au oferit gratuit, pentru pacienţii Căminului de Bătrâni din localitatea Dridu, jud. Ialomiţa, produse în valoare de peste 20.000 RON.
 
Persoanele care beneficiază de aceste produse sunt bătrâni institutionalizaţi în Căminul „Punte Între Generaţii”,  majoritatea persoane de vârsta III-a care necesită îngrijire şi tratament permanent.

Donația constă în suplimente nutritive din portofoliul Sprint Pharma, distribuite şi administrate cu ajutorul medicului şi asistenţilor medicali din Cămin. Produsele sunt fabricate în SUA și acoperă un spectru destul de larg de probleme de sănătate, plecând de la probleme digestive, hepatice, de circulație sangvină, ale sistemului osos, dar și deficiențe de imunitate sau lipsa vitalității. 

Medicii Fundației le vor administra în funcție de diagnosticul și istoricul fiecărui pacient în parte, ca adjuvant alături de medicația alopată obișnuită. Fiecărui pacient i se va administra o cură completă de medicație, pe o perioadă de 1-2 luni, în funcție de caz.

Domnul Vlad Ilie, Manager de Vânzari în cadrul Sprint Pharma, afirmă: “<<O picatură de sănătate din natură>> este motto-ul campaniei de Responsabilitate Socială demarată în acest an de Sprint Pharma. Ştim că sunt foarte multe pesoane care ar avea nevoie de produsele noastre însa nu şi le pot permite. Intr-o lume în care totul se rezumă la profit, sporirea vânzarilor, cote de piaţă etc. noi ne gandim şi la cei care nu au acces la produsele noastre. Un standard ridicat al calitatii înseamna şi costuri de producţie nu tocmai mici. Deşi mereu am dorit ca produsele noastre sa fie cât mai accesibile la raft, din păcate mereu vor fi persoane cu situaţie materială precară. Prin iniţiative de genul acesta, echipa Sprint Pharma arată că ne pasă şi de aceste persoane. Probabil daca şi alti colegi din piaţa Pharma – şi nu numai - s-ar alătura demersului nostru, am putea readuce speranţa pe chipul celor mai putin norocoşi. Doresc, pe această cale, să mulțumesc si Asociaţiei „Punte între Generaţii” pentru suportul acordat la distribuirea și administrarea produselor”.

Doamna Anca Costescu, Preşedintele Asociaţiei “Punte Între Generaţii”: “Mulțumesc echipei Sprint Pharma în numele unor persoane care, la apusul vieţii lor, au nevoie de îngrijiri în afara mediului familial, şi care dispun de mijloace foarte limitate de a-şi face viaţa mai bună. Pentru aceştia, fie şi simplul gând că undeva sunt persoane care au putut face un gest atât de altruist, le va aduce culoare şi sperantă în inimi... În plus, tot ceea ce o persoană de vârsta treia işi doreste e sănătatea. <<O picătură de sănătate din natură>> este un minunat cadou adus de Iepuraşul de Paşti”.

SPRINT PHARMA are în portofoliu un număr de 22 produse, fabricate atât in România cât și în SUA. Este singurul producător de pe piața de suplimente nutritive din România care are întreaga gamă produsă sub certificare FDA. Produsele Sprint Pharma se găsesc în peste 2000 de farmacii și magazine naturiste din toată țara.

Asociaţia Punte Între Generatii administreaza Caminul de Batrani din Dridu, jud. Ialomita, având în îngrijire un număr de peste 30 de persoane de vârsta a treia.

Pentru mai multe informaţii:

SPRINT PHARMA     www.sprintpharma.ro                                                                                              

Vlad ILIE      

Key Account & CSR Manager                                                                                                 

0727.333.014                                                                                                          

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.