TELEFON: 021.310.65.62 sau 021.310.65.63

Circulatie

 

 
Creste calitatea circulatiei sangvine si asigura o buna vascularizare a creierului

 

Circulate este solutia oferita de Sprint Pharma pacientilor ce sufera de afectiuni ale circulatiei sangvine

 

Despre:

Produsul Circulate contine o formula unica si 100% naturala, cu trei ingrediente cu rol foarte important pe stimularea circulatiei: Gingko Biloba, Scortisoara si Ghimbir.
Gingko biloba, dincolo de efectul neurotonic cunoscut, in asociere cu ghimbirul are efecte antiinflamatorii, antiagregante si vasodilatatorii. Din aceeasi asociere s-a obtinut si un aport crescut de antioxidanti, dar si efecte antiasmatice semnificative
Adaugarea, in formula CIRCULATE, a extractului de scortisoara aduce acestui preparat un aport suplimentar de antioxidanti, calciu, magneziu, fier si fibre. Atfel, scortisoara are efecte benefice asupra prevenirii cancerului, constipatiei, diabetului zaharat de tip II, aterosclerozei si asupra deficitului functiilor cognitive. Imbunatateste functiile cognitive prin cresterea aportului de oxigen in creier. 

Actiune
Antiinflamator, antiagregant si vasodilatator

Indicatii
Pacienti cu circulatie periferica deficitara (maini si picioare reci)
Pacienti cu istoric de accident vascular cerebral, infarct miocardic acut, claudicatii, hipertensiune arteriala,  diabet zaharat
Pacienti cu patologie trombotica sau cu potential trombotic (tromboza venoasa profunda, tromboflebita, aritmii)
Persoane cu deficit de concentrare si memorare sau perioade de stress intens
Prevenirea patologiilor cardio-vasculare, neurologice si metabolice

Contraindicatii
La administrarea produsului Circulate nu s-au înregistrat contraindicatii sau efecte adverse, nici reacţii la asocierea cu alte medicaţii, fie alopate sau naturiste, cu exceptia pacientilor ce sufera de deficit de coagulare (congenital sau dobandit), precum si cei ce administreaza medicatie antidepresiva . În general, este de evitat consumul suplimentelor alimentare altfel decât la recomandarea medicului, pe perioada sarcinii şi alaptării. Produsul nu contine ingrediente cu potential alergenic.

Mod de administrare:
1 capsula de 2 ori pe zi, minim 6 luni.

Compozitie:
Compozitie  in 2 capsule (echivalent doza zilnica):
Extract de Ginkgo biloba 120 mg, 
scortisoara (Cinnamomum cassia) 600 mg, 
ghimbir (Zingiber officinale) 120 mg