TELEFON: 021.310.65.62 sau 021.310.65.63

HepaControl

 


 

Hepa Control este soluţia oferită de Sprint Pharma pacienţilor ce suferă afecțiuni ale ficatului.


Despre:
Combinaţia unică şi deosebit de eficientă a doua componente cu mecanisme sinergice creşte capacitatea de detoxifiere hepatică a Organismului şi stimulează regenerarea hepatocitelor. Prezenţa în formula produsului a DDB-ului, unic pe piaţa din România, hepatoprotector el însusi dar si cu rol de potenţare a efectului silimarinei, precum şi dozarea optimă a silimarinei (50 mg/8h) recomandă produsul drept un protector hepatic de top. HepaControl contracarează efectele distructive induse de alcool la nivel hepatocitar şi intervine în stabilizarea membranei celulare, având un rol important hepatoprotector.

Hepa Control protejează celula hepatică stabilizându-i membrana și împiedicând pătrunderea agenților toxici. Reglează activitatea glutationului intracelular și neutralizează radicalii liberi produși de consumul de alcool, având astfel un puternic efect antioxidant. De asemenea, stimulează sinteza de ADN ribozomal, susținănd astfel regenerarea ficatului. Nu în ultimul rând, inhibă producerea de miofibroblaști de către celulele stelate ale ficatului, contracarând fibrozarea care duce la ciroză. Mai trebuie menționate efetele antitoxice, antivirale si anticancerigene.

 

Alături de Silimarină, Hepa Control  conține și DDB (Dimetil Dimetoxi Bifenil Dicarboxilat), compus analog Schizandrinei C, plantă utilizată în fitoterapia tradiţională chineză, care potențează efectele Silimarinei, mai ales în leziunile de tip disnutrițional şi/sau toxic-alcoolic. Susține și eforturile adaptogene ale organismului în condiții de stress prelungit. Această asociere contribuie în mare măsură la creşterea eficienţei preparatului Hepa Control faţă de alte preparate similare.


Acţiune:
Protejează și regenerează structura celulei hepatice, 

Compozitie: 

Silimarină - 50 mg, Dimetil Dimetoxi Bifenil Dicarboxilat (D.D.B.) - 30 mg


Indicaţii: 
Hepa Control este recomandat pacienţilor ce suferă de hepatite acute si cronice acutizate, steatoză hepatică (ficat gras), ciroză hepatică. De asemenea este recomandat în curele de detoxifiere la nivel hepatic, sau cu rol de prevenţie împotriva afecţiunilor ficatului.

Contraindicaţii: 
La administrarea Hepa Control nu s-au înregistrat contraindicaţii sau efecte adverse, nici reacţii la asocierea cu alte medicaţii, fie alopate sau naturiste. În general, este de evitat consumul suplimentelor alimentare altfel decât la recomandarea medicului, pe perioada sarcinii şi alaptării.

Posologie: 
2-3 capsule pe zi.